KERSTDINER 2019

STARTER
Breekbrood met kruidenboter, pesto, eiersalade en olijfolie € 7.50

VOORGERECHTEN
Huisgemaakte wildsoep € 7.50
Italiaanse tomatensoep met een bolletje italiaanse kruidencremé € 7.00
Hollandse garnalencocktail met cocktailsaus € 12.50
Vitello Tonato op tonijnmayonaise en een streepje cassisdressing€ 12.50
Rundcarpaccio met truffelmayonaise, Grana Padano,pijnboompitjes
rucola en zongedroogde tomaat € 12.50

HOOFDGERECHTEN
Black Angus Steak op een spiegel van pepersaus € 23.50
Varkenshaasmedaillons op een spiegel van champignonsaus € 23.50
Varkensrollade met tutti frutti € 23.50
Zalmfilet een een jasje van ontbijtspek met sinaasappelsaus € 23.50
Kabeljauwfilet omringd door een uien-speksaus € 23.50
Vismedaillons met een dilleroomsaus € 23.50
De hoofdgerechten serveren wij op een bedje van roerbakgroente omringd
door een bijpassende saus. Hierbij serveren wij frites met mayonaise en
een frisse salade.

NAGERECHTEN
Crème brûlée met een bolletje vanilleroomijs € 6.50
Vanilleroomijs met warme kersen en een toefje slagroom € 5.75
Vanilleroomijs met advokaat, boerenjongens en een toefje slagroom€ 5.75
Irish koffie € 6.75
French koffie € 6.75
Rudesheimer koffie € 6.75

Wij adviseren U wel tijdig te reserveren want vol = vol
We beginnen met het kerstdiner tussen 17.00 en 18.00 uur

  • Twitter
  • Facebook